Where champions are born

Over ons

Onze sportschool

Team Holzken Helmond is een sportschool van hoog niveau waar jonge vechters een kans krijgen om de top te bereiken. De vechters worden opgeleid door de hoofdtrainer Sjef Weber en natuurlijk door wereldkampioen Nieky ‘The Natural’ Holzken. 

Vechters beginnen op jonge leeftijd met kickboxen. Het begint bij de jeugd, iedere dinsdag en donderdag van 17.50 tot 19.00 uur (vanaf +/- 8 jaar tot +/- 15 jaar, dat ligt natuurlijk aan het niveau dat de vechter heeft).

Dan zullen ze worden opgeleid tot wedstrijdvechter. 

Leden

Ook wedstrijdvechters zijn welkom bij Team Holzken om goed opgeleid te worden.

Daarnaast staan wij natuurlijk ook open voor leden welke alleen willen trainen. Wil je werken aan je zelfverzekerdheid, conditie, of je sport doelen bereiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

pict0695

Wat wij belangrijk vinden

 • Respect

  Respect voor elkaar is een vereiste binnen onze club.

 • Veilige omgeving

  Je moet je jezelf fijn kunnen voelen. Daar zullen wij dan ook alles aan doen om hiervoor te zorgen.

 • Eenheid

  Team Holzken en onze leden zijn één grote familie. Tijdens de trainingen is het belangrijk serieus te zijn. Voor en na de training is het vooral belangrijk lol te hebben met elkaar.

 • Regels en Dicipline

  Het is bij ons ter strengste verboden om geweld te gebruiken binnen of buiten de club. Het is en blijft een sport. Deze beoefen je tijdens de trainingen en wedstrijden.

Ik zie team holzken en alle leden als mijn familie. Zodra je onze sportschool inloopt zul je altijd ontvangen worden met een lach en een warm welkom. Wij geven veel om onze leden en iedereen is dan ook meer dan welkom.
Wij zullen dan ook altijd het beste met iedereen binnen ons team voorhebben en willen ervoor zorgen dat zij hun persoonlijke doelen waar maken.